Nyhedsbrev

Nyhedsbrev – forår/sommer 2014 Da vi stadig har mange rygere som trofaste kunder og rygebordet/buret/stoppestedet er en rimelig populær installation så vi beder rygerne at vise hensyn, og ikke tage ’fast ophold’ ved installationen, tak! Efter Arbejdstilsynets besøg i marts har vi til dato ikke fået endelig godkendt ’buret /stoppestedet’. Jeg håber A.T. vil se på installationen med venlige øjne/næser. åben-/lukketiderne: Mandag til torsdag 14:00 til 24:00,                                                  er der gang i den er der forlænget spilletid. Fredag til lørdag 14:00 til 03:00/05:00, er der gang i den er der forlænget spilletid.         Søndag: Lukket! Vi har indført rabatkort/studiekort, og det kommer til at fungere således at du køber et rabatkort/studiekort til 200 kr., og du kan købe 10 stk. pilsnerøl til en værdi af 220 kr.! Tilbud hele dagen/året rundt på 10 Shots for 100 kr. hver dag: Fishermans,thequila og Granatæble shots! Jeg, Lene, Nick, Marie, Mathias og Peter ønsker dig et godt og mildt forår og en hjertens varm sommer 2014 Hilsen & håndslag Rudolf

Nyhedsbrev – forår/sommer 2014
Da vi stadig har mange rygere som trofaste kunder og rygebordet/buret/stoppestedet er en rimelig populær installation så vi beder rygerne at vise hensyn, og ikke tage ’fast ophold’ ved installationen, tak! Efter Arbejdstilsynets besøg i marts har vi til dato ikke fået endelig godkendt ’buret /stoppestedet’. Jeg håber A.T. vil se på installationen med venlige øjne/næser.
åben-/lukketiderne: Mandag til torsdag 14:00 til 24:00, er der gang i den er der forlænget spilletid.
Fredag til lørdag 14:00 til 03:00/05:00,
er der gang i den er der forlænget spilletid.
Søndag: Lukket!
Vi har indført rabatkort/studiekort, og det kommer til at fungere således at du køber et rabatkort/studiekort til 200 kr., og du kan købe 10 stk. pilsnerøl til en værdi af 220 kr.!
Tilbud hele dagen/året rundt på 10 Shots for 100 kr. hver dag: Fishermans,thequila og Granatæble shots!
Jeg, Lene, Nick, Marie, Mathias og Peter ønsker dig et godt og mildt forår og en hjertens varm sommer 2014
Hilsen & håndslag
Rudolf

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.